Groepslessen Kinderen

De groepslessen duren 30 minuten en worden in groepjes van drie leerlingen gegeven, er is wekelijks les. De kosten bedragen €50,- per maand. Tijdens de schoolvakantie is er geen les. Er wordt 10 maanden per jaar gefactureerd. 

Privé Les Kinderen

De kosten voor privé les voor een kind (21 jaar of jonger) zijn €68,- per maand. De lessen duren 30 minuten en worden wekelijks gegeven. Tijdens de schoolvakanties is er geen les. Er wordt 10 maanden per jaar gefactureerd met een opzegtermijn van 1 maand.

Privé Les Volwassen

De kosten voor het volgen van gitaarles voor een volwassenen bedragen €80,- per maand voor wekelijks les. Er is geen les tijdens de schoolvakanties. Naast de wekelijkse lessen is het ook mogelijk 1 maal in de 2 weken les te hebben. Er wordt 10 maanden per jaar gefactureerd met een opzegtermijn van 1 maand.

Een volledig jaar gitaarles bestaat uit 41 lesweken. Tijdens de schoolvakanties is er geen les. Voor alle soorten lessen zijn de algemene voorwaarden van toepassing, deze vindt u hier. Heeft u vragen over de algemene voorwaarden, tarieven of lesvormen neem dan gerust contact op. Inschrijven voor gitaarles, dat kan hier